Jachetă Direct Alpine Bora Doamna antracit / coral

Jachetă Direct Alpine Bora Doamna antracit / coral

Reduceri

Jachetă de calitate pentru femei în aer liber .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

961,99 lei
-10%
865,79 lei

Jachetă Direct Alpine Bora Doamna antracit / coral

Noul design al modelului Bora Lady se bazează pe succesul modelului anterior. Prin utilizarea izolației POLARTEC® Alpha și a materialului exterior PERTEX® Quantum Air, am obținut ușurință, rezistență la vânt și funcționalitate. Toate acestea fac din Boru unul dintre produsele de top pentru mișcarea activă pe vreme rece, cum ar fi schi alpinism, alpinism, alpinism și VHT. Este excelent pentru a fi folosit ca strat exterior clasic, dar mai ales ca strat izolator potrivit pentru o varietate de activități în aer liber. Părțile elastice laterale garantează multă libertate în timpul mișcărilor active. Această jachetă va servi bine ca opțiune de rezervă pentru rucsacul tău, oferindu-ți mult confort termic atunci când este nevoie.

Greutate: 350 g
Principal: 100% poliamidă (nailon), DWR - PERTEX® Quantum Air, Izolație: 100% poliester reciclat - POLARTEC® APLHA, Suport: 89% poliamidă (nailon reciclat) + 11% poliuretan (spandex), DWR - țesătură ușoară extensibilă în 4 direcții
Tăietură: damă (REGULAR FIT)
DESCRIERE

  • Glugă ușoară izolată.
  • Panouri laterale elastice pe toată lungimea și în partea inferioară a mânecii pentru o mai bună potrivire pe toată lungimea jachetei.
  • Mâneci anatomice cu manșetă elastică.
  • Două buzunare cu fermoar.
  • Strângerea marginii inferioare.
  • Fabricat în Europa

Parametri

Brand-uri: Direct Alpine
Intrastat: Pentru bărbaţi bundy - 1,20 - 62104000
Disponibilitate: În termen de 3 zile

Dimensiuni

dimensiune femei

jachete


XS S M L XL XXL
lungimea brațului (1) 75 77,5 80 82.4 85 87.5
circumferinta de sold 88 94 100 106 112 118
chingă 80 86 92 98 104 110

Piept si circumferinta soldurilor este masurata cu stratul inferior. (1) , lungimea brațului este măsurată de la gât la încheietura mâinii.


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.