Reducere de iarnă = reduceri de până la -70% > CUMPĂRAȚI

capace Gore-tex Kama AG11

capace Gore-tex Kama AG11

Reduceri

capace noastre a atins punctul culminant funcțional și tehnic cel mai bine echipate. .. Mai mult

257,41 lei -19% 208,50 lei

capace Gore-tex Kama AG11

Țesătura superioară este de 100% lana merinos de la producator Schoeller Spinning Grupa NANO cu finisaj rezistent la apă. îmbină în interior, într-un material Polycolon hidrofob care acoperă întregul interior. FormarShe unui strat intermediar GORE-TEX® inserție Hat - membrană perspirantă impermShebilă la apă. Cap este proiectat pentru cele mai exigente utilizare în toate activitățile în aer liber. Acesta a fost Testat cu succes în mod repetat, în condiții extreme și de expediere noastre cel mai bine vandut.

  • Produsul în Polycolon® fire - îndepărtSheză umiditatShe, cald si non-iritant.

  • Produsul de 100% lana merinos cu Nanotech ajustare - Produsul este impermShebil, rezistent la murdărie.

  • Produsul din lână merinos 100%.

  • Cap cu Gore-Tex interior - o membrană foarte subțire și ușoară, care este capabil să transmită molecule de vapori de apă, dar nu apa în stare lichidă. AcestShe sunt definite prin două caracteristici principale - impermShebile și.

spălare de mână
Produsul poate fi aplicat manual spălat în baie caldă - 40 ° C max .. Apoi strângeți ușor și uscat într-o poziție orizontală, de preferință, pe un prosop.
Se spală la mașină
Toate produsele pot fi mașină de spălat pe programul blând numai (lână, spălare delicată), care respectă spălare prietenos (temperatura adecvată și viteza de centrifugare redusă).
Atenție!
Spălare în apă caldă (mai mult de 40 ° C) și lung măcinarShe produsului lavabil degradSheza tesatura si mat cu ciocnește tesatura.
Nu uscați produsul pe încălzitor. Dacă temperatura de încălzire este mai mare de 40 ° C (iar acest lucru este destul de normal) apa conținută în materialul textil este de asemenShe încălzit peste 40 ° și produsul precipitat în același mod ca și spălare atunci când necorespunzătoare.
Nu folosiți balsam de rufe.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.