Hannah reducerile de sezon! > CUMPĂRAȚI

Rezistent la apă pantaloni pentru bărbați Direct Alpine Midi mic de statura negru

Rezistent la apă pantaloni pentru bărbați Direct Alpine Midi mic de statura negru

Reduceri

Pantaloni impermeabili pentru bărbați Direct Alpine Midi

.. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

1 072,99 lei
-15%
912,04 lei

Rezistent la apă pantaloni pentru bărbați Direct Alpine Midi mic de statura negru

Pantaloni de rezervă foarte ușori, impermeabili și foarte ușor de împachetat. Laminat funcțional în 3 straturi de înaltă calitate, cu durabilitate și rezistență excelente, dar foarte ușor. Datorită întinderii mai mari, un model de pantalon foarte confortabil pentru posibilități mai largi de utilizare pe tot parcursul anului. Pantaloni impermeabili de rezervă ideali pentru drumeții alpine, alpinism, schi alpinism și toate activitățile în aer liber.

INFORMAȚII TEHNICE
 • Culoare: negru
 • Greutate: 470 g (L)
 • Principal: 100% poliamidă (nailon) + 100% poliuretan + 100% poliamidă, DWR - 3L DERMIZAX™ Hardshell 20.000 mm H₂O/8.000 g/m²/24H
 • Tăietură: bărbați (REGULAR FIT)
DESCRIERE
 • Bandă elastică confortabilă în talie, cu bucle de centură, bretele detașabile.
 • Un buzunar cu fermoar, care servește, de asemenea, ca o geantă de transport practică atunci când vă împachetați pantalonii. (volum și greutate minime)
 • Clapetă cu fermoar hidrofug cu două glisiere opuse.
 • Fermoare laterale hidrofuge, deplasate asimetric spre spate (eliminând deteriorarea), permițând ventilația și, mai ales, punerea pantalonilor peste cizme (inclusiv cizme de schi).
 • Marginea inferioară a pantalonilor cu ajustare a circumferinței, suficient de largă peste schiuri fără a se desface fermoarul, completată cu un cârlig de blocare pentru fixarea părții inferioare la șiret.
 • Partea interioară a gleznelor este întărită cu o țesătură rezistentă la abraziune.
 • Cusături 100% lipite.
 • Fabricat în Europa

Dimensiuni

Dimensiunile pentru bărbați - Direct Alpine

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 96 100 104 108 112 114
talie 74 78 82 86 90 94
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.