Hannah reducerile de sezon! > CUMPĂRAȚI

Pantaloni Direct Alpine Cascade Plus lung negru

Pantaloni Direct Alpine Cascade Plus lung negru

Reduceri

O versiune prescurtată a modelului popular.

.. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

924,07 lei
-15%
785,46 lei

Pantaloni Direct Alpine Cascade Plus lung negru

Pantaloni foarte confortabili și sofisticați pentru toate anotimpurile, pentru cea mai largă gamă de activități în aer liber.
Pantaloni absolut versatili, excelenți pentru trekking, alpinism, drumeții, ciclism și pentru uzura zilnică. Un model foarte popular de mult timp, în special datorită combinației excelente și eficiente de materiale funcționale și a unei tăieturi confortabile foarte sofisticate. Datorită laturii inferioare (interioare) a pieselor de bază, acestea sunt foarte ușor de utilizat chiar și iarna. Datorită numeroaselor accesorii funcționale, acestea sunt potrivite și pentru scalpinism. Tăietura precisă din punct de vedere anatomic permite o mișcare complet liberă. Se folosesc țesături cu elasticitate ridicată și în părțile solicitate (genunchi, marginea inferioară) cu rezistență sporită (Cordura). O combinație intenționată de țesături cu un tratament de uscare rapidă (evaporarea vaporilor corporali) și un tratament de izolare termică (creșterea temperaturii corpului).

INFORMAȚII TEHNICE

 • Culoare: negru
 • Greutate: 483 g (L)
 • Partea principală 1: 45 % poliamidă (nailon) + 23 % poliamidă (Cordura®) + 23 % poliester (Thermolite®) + 9 % politetratan, DWR - țesătură periat rezistentă la abraziune
 • Tăietură: bărbați (REGULAR FIT)

DESCRIERE

 • Talie confortabilă, curea reglabilă cu cataramă.
 • O clapetă cu două cursoare opuse.
 • Două buzunare frontale și unul lateral, ușor accesibile chiar și în ham.
 • Întărire practică la genunchi și la partea inferioară a picioarelor cu țesătură foarte rezistentă la abraziune.
 • Pantaloni cu tiv reglabil, fermoar lateral acoperit și burduf elastic pentru a fi trași confortabil peste cizmele de schi.
 • Marginea inferioară a pantalonilor poate fi prinsă de pantof cu un cârlig pe un cordon elastic
 • Accesorii și benzi reflectorizante de siguranță.
 • Țesătură de bază din amestec Cordura cu poliester periat în interior (încălzește bine și elimină umezeala).
 • Materiale complementare: Cordura subțire și tricot elastic pieptănat.
 • Sistem hibrid - inserția diferitelor părți de materiale în funcție de sarcina fiziologică preconizată
 • Fabricat în Europa

Dimensiuni

Dimensiunile pentru bărbați - Direct Alpine

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 96 100 104 108 112 114
talie 74 78 82 86 90 94
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.