Hannah reducerile de sezon! > CUMPĂRAȚI

Pantaloni Direct Alpine Mountainer Tech gri-albastru/petrol

Pantaloni Direct Alpine Mountainer Tech gri-albastru/petrol

Reduceri

Succesorul legendarului pantalon de exterior Mountainer

.. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

590,74 lei
-15%
502,13 lei

Pantaloni Direct Alpine Mountainer Tech gri-albastru/petrol

Succesorul legendarului pantalon de exterior Mountainer într-un design tehnic satisface perfect toți fanii modelului original. Aceasta se bazează pe conceptul clasic foarte căutat de genunchi și scaunul din spate întărit, în acest caz completat de materiale funcționale mai ușoare pentru o funcționalitate și un confort sporit al utilizatorului. Materialul ecologic complementar nou utilizat garantează un confort mai mare la purtare și economii de greutate. Acest lucru îi face să fie pantalonii ideali pentru o gamă largă de activități în aer liber, cum ar fi drumeții, ferrata, drumeții în munți și uzura zilnică. Un raport calitate-preț excelent în ceea ce privește confortul, durabilitatea extremă și utilitatea. Valoare maximă pentru bani, pantaloni pentru ani de utilizare.

INFORMAȚII TEHNICE

 • Culoare: gri-albastru/petrol
 • Greutate: 470 g (L)
 • Principalul 1: 85% poliamidă (nailon) + 15% poliuretan (spandex), DWR - țesătură extensibilă Rip-stop
 • Tăietură: bărbați (REGULAR FIT)

DESCRIERE

 • Bucle pentru fixarea epoleților.
 • Talie parțial elastică cu centură reglabilă.
 • Clapetă cu două fermoare opuse.
 • Două buzunare cu fermoar și un buzunar suplimentar cu fermoar pe coapsă.
 • Întărirea genunchilor, a spătarului scaunului și a marginii interioare inferioare a picioarelor.
 • Genunchi în formă anatomică.
 • Marginea inferioară a picioarelor cu burduf intern, reglarea lățimii.
 • Fabricat în Europa
 • Ediție limitată

Dimensiuni

Dimensiunile pentru bărbați - Direct Alpine

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 96 100 104 108 112 114
talie 74 78 82 86 90 94
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.