Hannah reducerile de sezon! > CUMPĂRAȚI

Pantaloni Direct Alpine Patrol Tech kaki

Pantaloni Direct Alpine Patrol Tech kaki

Reduceri

Extindem gama de pantaloni PATROL, favoriții noștri de lungă durată, cu o nouă variantă multifuncțională. .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

590,74 lei
-15%
502,13 lei

Pantaloni Direct Alpine Patrol Tech kaki

Am extins gama de pantaloni PATROL, favoriții noștri de mult timp, cu o variantă mai tehnică și literalmente multifuncțională. Această versiune a pantalonilor Patrol reprezintă o schimbare semnificativă spre tehnicitate și funcționalitate sporită. Croiala sofisticată, cu poziționarea inteligentă a părților individuale din materialul stretch ușor în direcția mișcării, oferă un confort de purtare uimitor. Pe genunchi și pe spate se folosește un material mai gros pentru o rezistență sporită la abraziune. Marginea inferioară interioară a pantalonilor este întărită cu un panou din material rezistent la abraziune

INFORMAȚII TEHNICE
 • Culoare kaki
 • Greutate 395 g (L)
 • Material Principal 1: 85% poliamidă (nailon) + 15% poliuretan (spandex), DWR - Țesătură elastică Rip-stop
 • Croială bărbați (REGULAR FIT)

DESCRIERE
 • Talie parțial elastică cu centură reglabilă
 • Două buzunare cu fermoar
 • Un buzunar suplimentar cu fermoar pe coapsă
 • Posibilitatea de a desface fermoarul și de a aerisi partea laterală a pantalonilor
 • Gustuleț de intrare pentru o mai mare mobilitate
 • Genunchi cu formă anatomică
 • Întărire pe partea interioară a gambei
 • Fabricat în Europa

Dimensiuni

Dimensiunile pentru bărbați - Direct Alpine

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 96 100 104 108 112 114
talie 74 78 82 86 90 94
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.