Hannah reducerile de sezon! > CUMPĂRAȚI

Pantaloni Direct Alpine Patrol kaki

Pantaloni Direct Alpine Patrol kaki

Reduceri

Pantaloni practici, rezistenți și durabili pentru cea mai largă gamă de aplicații. .. Mai mult

Disponibilitate: În stoc

442,59 lei
-15%
376,20 lei

Pantaloni Direct Alpine Patrol kaki

Pantaloni practici, rezistenți și durabili pentru o utilizare cât mai largă, cu un design ECOLOGIC. De mult timp, unul dintre cei mai bine vânduți și cel mai bine cotați pantaloni de către clienții noștri. Design puternic, foarte rezistent și confortabil, cu accesorii tehnice. Materialul stretch utilizat asigură confortul la purtare. Pantaloni multifuncționali ideali pentru cea mai largă gamă de activități în aer liber și pentru ținute casual. Raport excelent între confort, durabilitate și utilitate și preț. Raport calitate-preț maxim, pantaloni pentru mulți ani de zile. Materialul ecologic stretch utilizat sporește confortul la purtare

INFORMAȚII TEHNICE
  • Culoare kaki
  • Greutate 433 g (L)
  • Material Principal: 60% poliamidă (nailon reciclat) + 40% poliester (DuPont™ Takrona®), DWR - țesătură Envilon® rezistentă la abraziune
  • Croială bărbați (REGULAR FIT)
DESCRIERE
  • Talie parțial elastică cu centură reglabilă
  • Două buzunare frontale cu fermoar, un buzunar cu fermoar pe coapsă, buzunar suplimentar securizat în spate
  • Genunchi cu formă anatomică
  • Finisaj cu un singur picior pentru ajustare ușoară, scurtare
  • Lange cel mai bine vândut pantalon din colecția Direct Alpine
  • Fabricat în Europa

Dimensiuni

Dimensiunile pentru bărbați - Direct Alpine

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 96 100 104 108 112 114
talie 74 78 82 86 90 94
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.