Hannah reducerile de sezon! > CUMPĂRAȚI

Pantaloni Direct Alpine Hueco petrol/camel

Pantaloni Direct Alpine Hueco petrol/camel

Reduceri

Pantaloni Hueco mai simpli la un preț bun. .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

294,44 lei
-15%
250,27 lei

Pantaloni Direct Alpine Hueco petrol/camel

Conceput pentru toți cățărătorii, cei care practică escalada și pasionații de activități în aer liber care caută un confort maxim. Tăietura anatomică precisă, cu un burduf în trepte, folosește o poziționare inteligentă pentru a poziționa întinderea pieselor individuale de ajustare într-un material elastic plăcut de ușor. Astfel, pantalonii se potrivesc perfect pe corp și se adaptează la toate mișcările de cățărare. Talia elastică parțial din cauciuc nu interferează sub cureaua hamului. Designul curat al pantalonilor este completat de broderia Direct Alpine și de bucla pentru periuța de dinți

  • Cureaua este parțial din cauciuc cu logo-ul Direct Alpine
  • Două buzunare frontale transparente
  • Bucla decorativă pentru periuța de dinți și logo-ul brodat pe partea din spate a piciorului drept
  • Extremități libere la nivelul piciorului
  • Poziționare stretch pe fiecare piesă pentru un confort maxim și o mobilitate mare a picioarelor
  • Producție responsabilă față de mediu - NATURE FRIENDLY
  • Greutate: 340 g (L)
  • Material: Principal: Țesătură din bumbac BIO stretch (97% bumbac + 3% Spandex)

Dimensiuni

Dimensiunile pentru bărbați - Direct Alpine

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 96 100 104 108 112 114
talie 74 78 82 86 90 94
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.