Reducere de iarnă = reduceri de până la -70% > CUMPĂRAȚI

Tricou Direct Alpine Yoga Lady rosewood

Tricou Direct Alpine Yoga Lady rosewood

Reduceri

Noul tricou ușor cu mânecă scurtă pentru femei, cu un design elegant și la modă. .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

164,81 lei
-15%
140,09 lei

Tricou Direct Alpine Yoga Lady rosewood

Tricou ușor cu mânecă scurtă pentru femei, cu un design elegant și la modă. Acesta este realizat la perfecție cu detalii feminine sofisticate, practice și în același timp atrăgătoare. Mânecile croite, finisate cu un nod decorativ, descoperă ușor umerii și lasă suficient spațiu pentru brațele mai groase ale femeilor cu părul blond. Marginea de jos a cămășii poate curge dezinvolt peste șolduri sau poate fi trasă în jos cu un cordon decorativ la tiv și cămașa poate fi băgată sub ea - o soluție excelentă mai ales pentru zilele călduroase. Croiul mai lejer recunoaște curbele corpului femeii, dar lasă multă libertate de mișcare. Materialul din tricot de bumbac elastic și ușor cu efect melos este plăcut la atingere, respirabil și cu uscare rapidă. Aceste calități predestinează tricoul pentru o gamă largă de activități de zi cu zi, sporturi aerobice, dar și pentru birou, cinema, călătorii și vacanțe

  • Un aspect modern și "la modă", la modă "trendy
  • Mâneci cu design original care lasă la vedere umerii
  • Reglarea marginii inferioare a taliei cu un cordon decorativ
  • Fabricat în EUROPA
  • Producție responsabilă din punct de vedere ecologic - NATURE FRIENDLY
  • Greutate:138 g (M)
  • Principală:țesătură tricotată cu bucle (100% bumbac); 150 g/m2
  • Croială:pentru femei

Dimensiuni

dimensiune femei

jachete


XS S M L XL XXL
lungimea brațului (1) 75 77,5 80 82.4 85 87.5
circumferinta de sold 88 94 100 106 112 118
chingă 80 86 92 98 104 110

Piept si circumferinta soldurilor este masurata cu stratul inferior. (1) , lungimea brațului este măsurată de la gât la încheietura mâinii.


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.