Hannah reducerile de sezon! > CUMPĂRAȚI

Pantaloni Direct Alpine Zambana Lady mentol/petrol

Pantaloni Direct Alpine Zambana Lady mentol/petrol

Reduceri

Pantaloni pentru femei, din bumbac, pentru timpul liber, concepuți pentru cățărare, bouldering, drumeții ușoare și uzură zilnică .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

331,48 lei
-15%
281,76 lei

Pantaloni Direct Alpine Zambana Lady mentol/petrol

Materialul elastic plăcut din bumbac garantează confortul și libertatea de mișcare. Designul neted al pantalonilor este decorat cu un jug colorat, care reduce vizual fesele și flatează silueta feminină. Dale decorarea este asigurată de cusături și de un logo brodat Direct Alpine. Intrările în buzunarele laterale sunt căptușite cu panouri de culoare contrastantă. Croiala sportivă cu genunchi conturați, burduf de intrare și bretele la spate din material elastic recunoaște curbele corpului feminin. Folosește elasticitatea naturală a materialului pentru libertate de mișcare, în special în timpul cățărărilor. Talia este finisată cu o bandă elastică largă și confortabilă cu imprimeu Direct Alpine, astfel încât pantalonii se potrivesc majorității femeilor. Pantalonii ideali pentru fiecare zi și pentru toate activitățile cu impact redus

 • Bandă elastică largă în talie cu logo Direct Alpine
 • Două buzunare laterale cu fantă sub talie, cu garnitură decorativă
 • Un buzunar cu croială la spate
 • Bretele elastice cu cusături decorative
 • Clapetă cu fermoar
 • Cusături decorative pe picioare
 • Genunchi conturați
 • Guset în trepte
 • Broderie decorativă fantezistă a logo-ului Direct Alpine pe spate
 • Tiv elastic în partea inferioară a piciorului
 • Producție responsabilă față de mediu - NATURE FRIENDLY
 • Greutate: 312 g (M)
 • Material principal: Țesătură din bumbac BIO stretch (97% bumbac + 3% Spandex)
 • Croială: pentru femei

Dimensiuni

dimensiune femei

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 95 99 103 107 111 113
talie 64 68 72 76 80 84
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.