Hannah reducerile de sezon! > CUMPĂRAȚI

pantaloni scurți Direct Alpine solo antracit / cămilă

pantaloni scurți Direct Alpine solo antracit / cămilă

Reduceri

Pantalonii scurți de alpinism aduc un confort maxim .. Mai mult

Disponibilitate: În stoc

238,89 lei
-15%
203,06 lei

pantaloni scurți Direct Alpine solo antracit / cămilă

Pantalonii scurți de alpinism aduc un confort maxim nu numai la urcare. Datorită utilizării unui material Slight și elastic confortabil și a unei tăieturi perfect potrivite cu cauciuc la talie, acestea nu interferează cu hamul scaunului și le permit să se concentreze pe performanță cât mai mult posibil. Detaliile Attractivee ale culorilor contrastante și un raport excelent preț / performanță le fac produsul perfect pentru orice activitate în zilele toride de vară.

DESCRIERE

 • Talie din cauciuc cu logo Direct Alpine.
 • Două buzunare perforate frontale.
 • Un buzunar suplimentar pentru coapse.
 • Un buzunar încărcat în spate.
 • Buclă decorativă pentru pensule.
 • Colecția vara 21

DETALII TEHNICE

 • Culoare: benzină / ocean
 • Greutate: 214 g (L)
 • Material principal: 97% bumbac organic + 3% poliuretan (Spandex)
 • Foarfeca bărbați (REGULAR FIT)

  Dimensiuni

  Dimensiunile pentru bărbați - Direct Alpine

  pantaloni


  XS S M L XL XXL
  pantaloni lungime laterală 96 100 104 108 112 114
  talie 74 78 82 86 90 94
  scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


  Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

  Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

  Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
  In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

  Newsletter

  Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.