Hannah reducerile de sezon! > CUMPĂRAȚI

Pantaloni Direct Alpine Campus cămilă / benzină

Pantaloni Direct Alpine Campus cămilă / benzină

Reduceri

Pantaloni „de cățărare” cu design modern progresiv. .. Mai mult

Disponibilitate: În stoc

368,52 lei
-15%
313,24 lei

Pantaloni Direct Alpine Campus cămilă / benzină

Materialul ușor și elastic utilizat, care a fost testat de ani de zile, împreună cu croiul anatomic precis și genunchii cu formă distinctă, asigură confortul maxim proprietarului în timpul oricărei activități în aer liber. Pantalonii sunt potriviți pentru alpinism și bouldering, precum și pentru alte sporturi în aer liber, drumeții și, nu în ultimul rând, pentru îmbrăcăminte de zi cu zi.

  • Talie reglabilă cu centură cu cataramă metalică și bucle pentru centură Direct Alpine.
  • Două buzunare încurcate, un buzunar încurcat în spate.
  • Buclă de perie și pungă de magneziu.
  • Genunchi în formă anatomică.
  • Posibilitatea de a asigura capătul picioarelor cu un cordon elastic.
  • Logo brodat Direct Alpine pe spatele pantalonilor.
  • Producție responsabilă din punct de vedere ecologic - NATURE FRIENDLY
  • Greutate: 340 g (L)
  • Material: Principal: țesătură din bumbac stretch BIO (97% bumbac + 3% spandex)

Dimensiuni

Dimensiunile pentru bărbați - Direct Alpine

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 96 100 104 108 112 114
talie 74 78 82 86 90 94
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.