Hannah reducerile de sezon! > CUMPĂRAȚI

sacou Direct Alpine După lady benzină / mentol

sacou Direct Alpine După lady benzină / mentol

Reduceri

Știri Attractivee! Geacă de sport și de sport foarte caldă și în același timp izolatoare ușoară .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

1 109,99 lei
-15%
943,49 lei

sacou Direct Alpine După lady benzină / mentol

Știri Attractivee! Geacă de sport și de sport foarte caldă și în același timp izolatoare ușoară, în Style parker, care este fabricată din materiale 100% reciclate. Am folosit un nou material 100% reciclat, rezistent la vânt, Pertex Quantum pentru stratul exterior, izolația Climashield APEX reciclată are grijă de rezistența termică, căptușeala este, de asemenea, din material reciclat. În general, am reușit să creăm un produs extrem de ecologic, care este, de asemenea, extrem de funcțional. Materialele utilizate asigură protecție împotriva vântului și un confort termic suficient chiar și la înghețuri severe. Tăierea în formă anatomică și utilizarea materialelor de Top asigură un confort ridicat atât în timpul uzurii de zi cu zi, cât și în timpul activităților în aer liber, care nu sunt exigente.

DETALII TEHNICE

 • Culoare: benzină / mentol
 • Greutate: 390 g
 • Material principal: 100% poliamidă reciclată, DWR - Izolație cuantică PERTEX®: 100% poliester reciclat - CLIMASHIELD Apex - 102 g / m² Căptușeală: 100% poliester reciclat
 • Foarfeca doamnă (REGULAR FIT)

DESCRIERE

 • Hota izolată, care face parte din gulerul superior.
 • Guler cu reglare elastică a circumferinței cablului.
 • Fermoar principal cu două glisoare cu strat protector pentru reglarea libertății de mișcare.
 • Două buzunare reversibile cu fermoar acoperite cu un picior izolat.
 • Buzunar interior cu fermoar.
 • Manșonul elastic se termină.
 • Croială în Style parker extinsă anatomic.
 • Tragerea cu o singură mână a marginii inferioare în formă.
 • Fabricat în Europa
 • Producție responsabilă din punct de vedere ecologic - NATURE FRIENDLY

     Parametri

     Brand-uri: Direct Alpine
     Intrastat: Pentru bărbaţi bundy - 1,20 - 62104000
     Disponibilitate: În termen de 3 zile

     Dimensiuni

     dimensiune femei

     jachete


     XS S M L XL XXL
     lungimea brațului (1) 75 77,5 80 82.4 85 87.5
     circumferinta de sold 88 94 100 106 112 118
     chingă 80 86 92 98 104 110

     Piept si circumferinta soldurilor este masurata cu stratul inferior. (1) , lungimea brațului este măsurată de la gât la încheietura mâinii.


     Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

     Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

     Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
     In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

     Newsletter

     Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.