Hannah reducerile de sezon! > CUMPĂRAȚI

Pantaloni Direct Alpine Boki lady benzină / mentol

Pantaloni Direct Alpine Boki lady benzină / mentol

Reduceri

Pantaloni de dama universali, funcționali și extrem de confortabili .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

664,99 lei
-15%
565,24 lei

Pantaloni Direct Alpine Boki lady benzină / mentol

Am completat pantalonii de dama universali, funcționali și extrem de confortabili pentru activități extrem de aerobice - urcări rapide la munte, via ferată solicitantă, schi alpinism, schi fond etc. cu un material ecologic. Tăierea perfect adaptată în formă anatomică combină trei materiale funcționale pentru a obține o respirabilitate optimă, un confort termic și, în același timp, pentru a menține o durabilitate ridicată. Materialul mai gros de pe Knee și spate, cu un strat coolmax plăcut, este completat de un material Slight rezistent la abraziune, cu o respirabilitate ridicată. Părțile elastice din șa și Kneeul inferior asigură, de asemenea, confortul. Pantalonii sunt proiectați pentru cea mai largă gamă de activități în aer liber pe tot parcursul anului și un vis devenit realitate pentru toți pasionații de munte și fanii Styleului rapid și Slight.

DESCRIERE
  • Talie confortabilă cu cauciuc elastic larg cu sigla DA.
  • Buzunar elastic perfect plasat pe coapsă pentru obiecte mici (gel, băț, mănuși etc.) și un buzunar cu fermoar.
  • Garnituri reflectorizante pe coapse și fante inferioare pentru o siguranță pasivă mai More.
  • ImpriMore directă alpină pe partea din spate a piciorului stâng.
  • Picioarele se înKey cu fermoare laterale și pană elastică pentru a trage confortabil schiurile și cizmele de drumeție.
  • Cauciuc antiderapant în tivul inferior al pantalonilor.
  • Combinație limitată de culori Black / maro
  • Fabricat în Europa

Dimensiuni

dimensiune femei

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 95 99 103 107 111 113
talie 64 68 72 76 80 84
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.