Hannah reducerile de sezon! > CUMPĂRAȚI

sacou Direct Alpine Dragon Lady cărămidă / lemn de trandafir

sacou Direct Alpine Dragon Lady cărămidă / lemn de trandafir

Reduceri

Geacă nouă pentru femei izolatoare ușoare. .. Mai mult

Disponibilitate: În stoc

553,70 lei
-15%
470,65 lei

sacou Direct Alpine Dragon Lady cărămidă / lemn de trandafir

Bazat pe modelul Dragon bine primit, cadoul nostru este un atlet entuziast pentru purtarea pe tot parcursul anului. Materialul tehnic foarte Slight (145 g / m2) folosit Tecnostretch® Grid Fleece cu o structură interioară din plastic este format din pătrate amplasate individual și datorită acestui fapt, un strat de aer circulant este menținut în spațiul dintre corp și material, care reglează optim temperatura și îndepărtează umezeala corpului. Flexibilitatea ridicată a celor patru căi a materialului și Headacitatea excelentă de ambalare sunt de la sine înțeles. Designul simplu și neted este decorat Attractive cu piese întoarse înapoi - pe antebrațe și șolduri. Croiul tehnic conceput anatomic subliniază figura feminină și are tot ce aveți nevoie: o glugă suficient de adâncă, strânsă și două buzunare cu fermoar. Tăierea raglan a mânecilor extinse cu o gaură pentru degetul More permite libertatea de mișcare în timpul sportului de alpinism și garantează suprapunerea înKeyturilor mâinii chiar și atunci când ambele brațe sunt ridicate. Spatele extins și cauciucul larg de pe marginea inferioară a panourilor laterale protejează în mod fiabil zona inferioară a spatelui. Această jachetă izolatoare universală este perfectă pentru toate sporturile aerobice pe tot parcursul anului - alergare, fitness în natură și în oraș, alpinism, ciclism, drumeții, schi alpini, schi fond.

 • Hota perfectă, cu montare perfectă, cu tiv elastic.
 • Fermoar principal cu picior de protecție în zona bărbiei.
 • Mâneci extinse în formă de raglan finisate cu un tiv elastic cu găuri pentru degetele mari.
 • Două buzunare laterale cu fermoar.
 • Panouri laterale finisate cu cauciuc cu sigla Direct Alpine.
 • Partea spate extinsă.
 • Glisorul cu fermoar poate fi acționat cu mănuși.
 • Fabricat în EUROPA
 • Producție responsabilă din punct de vedere ecologic - NATURE FRIENDLY
 • Greutate : 236 g (M)
 • Material : Principal: Lână grilă Tecnostretch (91% PES + 9% elastan)

Dimensiuni

dimensiune femei

jachete


XS S M L XL XXL
lungimea brațului (1) 75 77,5 80 82.4 85 87.5
circumferinta de sold 88 94 100 106 112 118
chingă 80 86 92 98 104 110

Piept si circumferinta soldurilor este masurata cu stratul inferior. (1) , lungimea brațului este măsurată de la gât la încheietura mâinii.


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.