Hannah reducerile de sezon! > CUMPĂRAȚI

sacou Direct Alpine Talung Lady lemn de trandafir / cărămidă

sacou Direct Alpine Talung Lady lemn de trandafir / cărămidă

Reduceri

Jachetă hardshell pentru drumeții .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

1 072,22 lei
-15%
911,39 lei

sacou Direct Alpine Talung Lady lemn de trandafir / cărămidă

Versiunea pentru femei a unui model foarte bine primit al jachetei turistice Talung . Această jachetă practică impermeabilă este o construcție mai simplă, dar datorită tăieturii atent elaborate se potrivește perfect. Acesta va oferi proprietarului său un confort uimitor la purtare și, în același timp, un nivel ridicat de protecție împotriva intemperiilor. Hota tăiată precis cu vârf și strângere bidirecțională nu limitează vederea. Două buzunare principale spațioase cu fermoar sunt completate de un piept și un buzunar interior, astfel încât să poată ține tot ce aveți nevoie. Tăierea jachetei este extinsă în mod intenționat pentru o protecție mai More. Cusăturile decorative ale jachetei în jurul buzunarelor, în tivul inferior și la Headetele mânecilor subliniază aspectul feminin al modelului. Prin urMore, este o jachetă ideală nu numai pentru drumeții și evenimente moderat solicitante la munte, ci și pentru îmbrăcămintea civilă de zi cu zi.

  • Hota tăiată anatomic, bine montată, cu strângere multidirecțională.
  • Guler de protecție înalt sub bărbie.
  • Două buzunare principale cu fermoar, un buzunar cu piept cu fermoar și un buzunar interior cu fermoar suplimentar.
  • Cusături decorative Attractivee și detalii.
  • Strângerea cu o mână a marginii inferioare a sacoului.
  • Fabricat în EUROPA
  • Producție responsabilă din punct de vedere ecologic - NATURE FRIENDLY

Greutate: 318 g (M)
Material: Bază: HARDSHEL L laminat cu 3 straturi DERMIZAX 1 strat - exterior: țesătură funcțională de înaltă rezistență 100% PAD, DWR (fără PFOA, ECO Friendly) 2 straturi - membrană: DERMIZAX - 20.000 mm H2O / 8.000 g / m2 / 24 hr., 100% PUR cu 3 straturi - interior: 100% PAD 100% cusături sigilate
Tăiat: pentru femei

Dimensiuni

dimensiune femei

jachete


XS S M L XL XXL
lungimea brațului (1) 75 77,5 80 82.4 85 87.5
circumferinta de sold 88 94 100 106 112 118
chingă 80 86 92 98 104 110

Piept si circumferinta soldurilor este masurata cu stratul inferior. (1) , lungimea brațului este măsurată de la gât la încheietura mâinii.


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.