(Stoc epuizat) pentru bărbați helancă Devold expediție parașutist GO 155 240 B 291A

(Stoc epuizat) pentru bărbați helancă Devold expediție parașutist GO 155 240 B 291A

Turtleneck din lână dublu strat cu găuri pentru degetul More. .. Mai mult

pentru bărbați helancă Devold expediție parașutist GO 155 240 B 291A

Spui că cuvântul extrem este celălalt eu al tău? În acest caz, vă uitați doar la produsul dvs.! Extremele de iarnă nu pot face fără seria Devold Expedition. Acest model reprezintă un strat de bază pentru condiții extreme. Vântul, frigul, gerul și ploaia sPaw nu au nicio șansă. Această guler cu două straturi vă poate menține corpul cald în toate condițiile. O construcție cu două straturi în care rolul principal al stratului interior este de a îndepărta rapid excesul de umiditate din corp în al doilea strat, unde se evaporă. Stratul exterior este îmbunătățit cu 10% poliamidă, ceea ce îi crește durabilitatea. În plus, ambele straturi izolează bine. Două straturi mai slabe sunt întotdeauna mai bune decât una mai puternică. De aceea modelul Expedition este foarte popular pentru confortul termic excelent și libertatea maximă de mișcare . Ideal pentru condiții de frig și îngheț pentru activități de iarnă, drumeții, vânătoare și alte activități în aer liber la temperaturi de până la -50 ° C.
Guler cu două straturi extrem de cald nu numai pentru urșii polari, ci și pentru înghețatele mari. Îmbrățișează corpul cu o croială perfectă, care este susținută de alegerea unui material foarte flexibil, datorită căruia aveți libertate maximă de mișcare în timpul oricărei activități. Cusăturile plate previn abraziunea neplăcută a pielii și vânătăile neplăcute pe piele. Materialul dublu de pe manșetele mânecilor asigură stabilitatea formei și o rezistență mai More la deteriorarea mecanică. Mânecile extinse cu o gaură pentru degetul More protejează în siguranță înKeytura mâinii și palma. Standul încălzește gâtul . Fermoar scurt pentru aerisirea ușoară a căldurii în exces. Tăierea extrem de confortabilă, dar foarte strânsă facilitează stratificarea și oferă o senzație minunată de libertate. Spatele extins garantează protecție împotriva răcelilor chiar și într-o îndoire profundă.
Siguranța și sănătatea pentru sănătate sunt garantate de certificarea OEKO-TEX®. Marca Devold îndeplinește criteriile stricte ale sistemului internațional de Testare și certificare pentru textile.

  • ideal pentru condiții extreme de iarnă la temperaturi de până la - 50 ° C
  • cu două straturi - izolație termică ridicată, absorbție excelentă a umezelii
  • fermoar scurt - ventilație ușoară a căldurii în exces
  • mâneci extinse cu o gaură pentru degetul More - protejează în siguranță înKeytura mâinii și palma
  • spate extins - protecție împotriva frigului
  • lână merino naturală - se încălzește chiar și atunci când este udă

Material:

  • Strat interior: 100% lână Merino
  • Strat exterior: 90% lână merino, 10% poliamidă
  • Greutate: 235g / m2
  • Fibră: fină 18,7 microni

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.