gamisport.ro » Izoprene și saltele » Pături » tricotat copii merinos quilt Kama Q107 109

tricotat copii merinos quilt Kama Q107 109

DISPONIBILITATE În termen de 3 zile

Preț incl. TVA298,33 lei
Preț original
331,48 lei
Adaugă la lista de dorințe
Produse favorite
Kama
Arată mai multe despre acest brand: Kama

Bebelușii se află într-o pătură tricotată pufoasă din lână 100% Merino ca într-o plapumă. Cea mai bună fibră naturală pură este certificată bluesign®, supusă unor controale stricte de siguranță și producția sa nu împovărează mediul.

 • material Schoeller 100% lână Merino
 • Certificat Bluesign® de cea mai înaltă prietenie și siguranță pentru mediu
 • dimensiuni: 70x90 cm
 • trei variante de culoare
 • întreținere ușoară
 • fabricat în Republica Cehă

Fire - 100% lână Merino
Fibra complexă, naturală, funcțională este natural moale și nu zgârie, este antibacteriană și rezistă la mirosuri, reglează în mod ideal temperatura, se încălzește chiar și atunci când este umedă, este antialergică și rezistentă la radiațiile UV. Procesat fără utilizarea clorului utilizând tehnologia EXP4.0 pentru o spălare ușoară în mașina de spălat. Bluesign®APPROVED - un certificat de cea mai înaltă prietenie și siguranță pentru mediu.

REGULI DE BAZĂ PENTRU TRATAMENTUL PRODUSELOR DIN LÂNA MERINO
Produsul se poate spăla la mașină. Utilizați doar un program de lână care respectă spălarea mai blândă (temperatură rezonabilă și viteză de centrifugare redusă).
Produsul poate fi spălat manual într-o baie călduță până la 30 ° C. Apoi stoarceți Slight și uscați-vă în poziție orizontală, de preferință pe un prosop. La clătire, reduceți treptat temperatura băii pentru a preveni precipitarea sau deforMorea.

Utilizare detergenți blândi concepuți pentru lână atât pentru spălarea în mână, cât și în mașina de spălat.

Nu uscați produsul pe un încălzitor. Dacă încălzirea depășește temperatura de 30 ° C, (și acest lucru este destul de normal), apa conținută în tricot se va încălzi și la peste 30 ° C, iar produsul se va condensa în același mod ca în timpul spălării necorespunzătoare - nu utilizați balsam de rufe!

ATENŢIE!
SPĂLAREA ÎN APĂ CALDĂ (MAI MULT DE 30 ° C) ȘI FRAȘAREA LUNGĂ ÎN MAȘINA DE SPĂLAT DETERIOREAZĂ PRODUSUL, TRICOTAȚI TESUTUL ȘI COLECTAȚI. ACEST PRODUS DISPONIBIL NU POATE FI RECLAMAT.

    adăugat în urmă cu o lună

    Disponibilitate: În termen de 3 zile

    De asemenea, recomandăm :