gamisport.ro » Căciuli și fulare » Mășți și căști de protecție » copii lână kukla Kama DB23 110

copii lână kukla Kama DB23 110

Hota elastică pentru copii din lână PERPETUAL reciclată. .. Mai mult

DISPONIBILITATE În termen de 3 zile

Preț incl. TVA95,39 lei
Preț original
105,99 lei
Dimensiuni
Adaugă la lista de dorințe
Produse favorite
Kama
Arată mai multe despre acest brand: Kama

Hota elastică pentru copii din lână PERPETUAL reciclată.

    Hota pentru copii este fabricată din lână de calitate de la compania italiană Pontetorto. Elasticitatea materialului îi permite să fie trasă sub bărbie. Cusăturile plate și garniturile cusute asigură un confort maxim. Acest produs provine din noua noastră linie specială care folosește programul ecologic de reciclare 100% a sticlelor PET numite „perPETual”. Este o tehnologie unică în care la început există o sticlă de plastic și la final o fibră de înaltă calitate cu certificare Oeko-Tex® Standard 100 pentru utilizare în industria confecțiilor. Astfel, KAMA se clasează printre mărcile din lume care se străduiesc să asigure sustenabilitatea mediului. Pentru hota sunt folosite aproximativ 3 sticle pentru animale de companie.

    • material perPETual Fleece 320g
    • tiv cusut
    • întreținere ușoară
    • fabricat în Republica Cehă
    • Dimensiune XS (42-46cm)
    Lână - Perpetuu
    Lână de calitate din sticle de plastic. Viziunea noastră este o lume în care sticlele de plastic uzate nu vor fi doar o deșeuri dificile, ci un material care poate fi folosit în mod repetat.

    REGULI DE BAZĂ PENTRU TRATAMENTUL PRODUSELOR DIN LÂNA MERINO
    Produsul se poate spăla la mașină. Utilizați doar un program de lână care respectă spălarea mai blândă (temperatură rezonabilă și viteză de centrifugare redusă).
    Produsul poate fi spălat manual într-o baie călduță până la 30 ° C. Apoi strângeți Slight și uscați-vă în poziție orizontală, de preferință pe un prosop. La clătire, reduceți treptat temperatura băii pentru a preveni precipitarea sau deforMorea.

    Utilizați detergenți Slighti de lână pentru spălarea mâinilor și a mașinii.

    Nu uscați produsul pe un încălzitor. Dacă încălzirea depășește temperatura de 30 ° C, (și acest lucru este destul de normal), apa conținută în tricotaje se va încălzi, de asemenea, la peste 30 ° C, iar produsul se va condensa în același mod ca în timpul spălării necorespunzătoare - nu utilizați balsam de rufe!

    ATENŢIE!
    SPĂLAREA ÎN APĂ CALDĂ (MAI MULTE DE 30 ° C) ȘI FRAȘAREA LUNGĂ ÎN MAȘINA DE SPĂLAT DETERIOREAZĂ PRODUSUL, TRICOTAT BLANA ȘI ACCIDENȚELE. ACEST PRODUS DISPONIBIL NU POATE FI RECLAMAT.

     adăugat în urmă cu 3 luni

     Disponibilitate: În termen de 3 zile

     De asemenea, recomandăm :