Hannah reducerile de sezon! > CUMPĂRAȚI

(Stoc epuizat) copii tricotat merinos capace Kama B90 114

(Stoc epuizat) copii tricotat merinos capace Kama B90 114

Pălărie tricotată pentru copii cu elemente reflectorizante, inclusiv baloane. .. Mai mult

copii tricotat merinos capace Kama B90 114

  Capacul este realizat din fire amestecate de înaltă calitate cu elemente reflectorizante pentru siguranța copiilor din oraș și la plimbare. Fire Shoeller este un material cu cel mai înalt certificat de mediu bluesign®. Fibrele reflectorizante sunt, de asemenea, amestecate în balon și provoacă o reflecție eficientă a luminii.

  • material Schoeller 45% lână Merino 55% acril
  • în interiorul Tecnopile®Fleece
  • Certificat Bluesign® de cea mai înaltă prietenie și siguranță pentru mediu
  • elemente reflectorizante de siguranță
  • mărimea S, M
  • întreținere ușoară
  • fabricat în Republica Cehă
  • inaltime 21 cm
  • Dimensiune: S 46–50 cm
   M 50–56 cm

   Lână - Tecnopile
   Lână de cea mai înaltă calitate realizată din fibre de poliester selectate, care garantează rezistență la strângere, izolație termică ridicată, respirabilitate optimă, elasticitate, ușurință, iritabilitate, super moliciune la atingere și întreținere ușoară.

   Fire -
   45/55 lână Merino / acrilic
   Combinația de lână Merino fină și acrilic volumetric excelează în moale, puf și căldură. Bluesign®APPROVED - un certificat de cea mai înaltă prietenie și siguranță pentru mediu.

   REGULI DE BAZĂ PENTRU TRATAMENTUL PRODUSELOR DIN LÂNA MERINO

   Produsul se poate spăla la mașină. Folosiți doar un program de lână care respectă spălarea mai delicată (temperatură rezonabilă și viteză de centrifugare redusă).
   Produsul poate fi spălat manual într-o baie călduță până la 30 ° C. Apoi stoarceți Slight și uscați-vă în poziție orizontală, de preferință pe un prosop. La clătire, reduceți treptat temperatura băii pentru a preveni precipitarea sau deforMorea.
   Utilizați detergenți Slighti de lână pentru spălarea mâinilor și a mașinii.
   Nu uscați produsul pe un încălzitor. Dacă încălzirea depășește temperatura de 30 ° C, (și acest lucru este destul de normal), apa conținută în tricotaje se va încălzi, de asemenea, la peste 30 ° C, iar produsul se va condensa în același mod ca în timpul spălării necorespunzătoare - nu utilizați balsam!

   ATENŢIE!
   SPĂLAREA ÎN APĂ CALDĂ (MAI MULTE DE 30 ° C) ȘI FRAȘAREA LUNGĂ ÎN MAȘINA DE SPĂLAT DETERIOREAZĂ PRODUSUL, TRICOTAT BLANA ȘI ACCIDENȚELE. ACEST PRODUS DISPONIBIL NU POATE FI RECLAMAT.

   Newsletter

   Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.