gamisport.ro » Rucsaci turist » Rucsaci mici (până în 30l) » treadmill rucsac Inov-8 RACE ULTRA PRO 5 VEST 000787-BKGR-01 negru cu verde

treadmill rucsac Inov-8 RACE ULTRA PRO 5 VEST 000787-BKGR-01 negru cu verde

O nouă generație de veste cu rucsac pentru alergare .. Mai mult

DISPONIBILITATE În termen de 3 zile

Preț incl. TVA598,33 lei
Preț original
664,81 lei
INOV-8
Arată mai multe despre acest brand: INOV-8

O nouă generație de veste cu rucsac pentru alergare

O nouă generație de cămașe cu rucsac de alergare care se agață pe spate ca o a doua piele. Vesta RACE ULTRA PRO 5 este alcătuită dintr-un număr foarte More de buzunare, în care vă puteți depozita echipamentul obligatoriu chiar și pentru cursele lungi de munte sau alergarea nesigură pe munte. Vesta în sine cântărește o incredibilă 274 de grame și datorită sistemului său de prindere sofisticat poate fi ajustată perfect la forma corpului.

Hidratarea este asigurată de două flacoane moi care pot fi depozitate în vestă în două moduri diferite, în funcție de preferința unei piese bucale tradiționale sau a unui paie de băut extins. Pachetul include, de asemenea, un creuzet din silicon, care face parte acum din echipamentul obligatoriu la cursele multiple. Spațiul de depozitare are o Headacitate de 5 litri și există, de asemenea, elemente reflectorizante, un sistem pentru depozitarea bastoanelor de mers sau un buzunar cu fermoar de siguranță.

adăugat în urmă cu 2 luni

Disponibilitate: În termen de 3 zile

De asemenea, recomandăm :