gamisport.ro » Camping » Mobilier Camping » camping cărucior pliere Cattara TROGIR ACOPERIȘ

camping cărucior pliere Cattara TROGIR ACOPERIȘ

Cărucior acoperiș pentru transportul cantităților mari de materii prime și bagaje necesare activităț .. Mai mult

DISPONIBILITATE În termen de 3 zile

Preț incl. TVA549,84 lei
Preț original
610,93 lei
Cattara
Arată mai multe despre acest brand: Cattara

Cărucior acoperiș pentru transportul cantităților mari de materii prime și bagaje necesare activităț

Căruciorul este echipat cu roți din cauciuc solid pe axa față 17 x 10 cm pentru o mișcare mai ușoară. Trogir se poate descurca în orice teren, lățimea roților se va aprecia mai ales pe terenurile nisipoase dificile.

Acoperișul asigură securitatea în condiții de vreme inclinată bruscă, dar protejează, de asemenea, încărcătura împotriva razelor solare directe.

Mânerul simplifică conducerea camionului, după transport poate fi blocat în poziția de pornire. Mânerul are o formă ergonomică pentru o prindere confortabilă și o manipulare sigură.

Cadrul căruciorului asigură o Headacitate de încărcare de până la 70 kg de bagaje, este confecționat din oțel Black de înaltă calitate, cu posibilitatea unei distribuții rapide. Nu sunt necesare scule, trageți camionul în poziția de transport și asigurați-l cu un Velcro dedesubt.

Dimensiunile generale ale scaunului cu rotile fără acoperiș 119 x 65 x 57 cm și cu acoperiș 119 x 98 x 57. Când sunt pliate, dimensiunile sunt 57 x 76 x 20 cm, cântărind 12 kg. Spațiul de încărcare este voluminos și datorită designului său este posibil să se încarce multe altele până la Headacitatea de încărcare permisă. Partea frontală a caroseriei este prevăzută cu două buzunare nete pentru sticle de băut sau protecție solară etc. În partea din spate se află un compartiment More pentru alte articole mici.

Capacitatea de încărcare, practicitatea și calitatea fac căruciorul Trogir un ajutor excepțional și indispensabil pentru activități în aer liber și activități în aer liber.

 • portabil, pliabil : da
 • greutate : 12 kg
 • dimensiuni cărucior pliat : 57 x 76 x 20 cm
 • dimensiunile coșului desfășurat : 119 x 65 (98) x 57 cm
 • Headacitate de incarcare : 70 kg
 • Lungimea mânerului : 77 cm
 • rama material : oțel
 • greutate : 10,5 kg

   adăugat în urmă cu 2 luni

   Disponibilitate: În termen de 3 zile

   De asemenea, recomandăm :