gamisport.ro » Lenjerie de corp termică » Izmene » 3/4 chiloți Devold Tinden spacer om GO 301 149 B 940A

3/4 chiloți Devold Tinden spacer om GO 301 149 B 940A

Bărbați, calzi, confortabili, 3/4 Devold Tinden. .. Mai mult

DISPONIBILITATE În termen de 3 zile

Preț incl. TVA542,90 lei
Preț original
638,70 lei
Dimensiuni
Devold
Arată mai multe despre acest brand: Devold

Bărbați, calzi, confortabili, 3/4 Devold Tinden.

Izolație termică funcțională pentru bărbați 3/4 din seria DEVOLD® TINDEN SPACER. Te bucuri când iarna și frigul nu te prind în mijlocul munților acoperiți de zăpadă? Simțiți că temperatura ambientală scade pe măsură ce picioarele devin înțepenite și vă numărați „paStylee roz” în minte? Oferim o soluție extrem de confortabilă, moale și elegantă, sub formă de pantaloni Tinden Spacer 3/4. Sunt confecționate dintr-un material mai puternic, cu o proporție More de lână Merino, care cu siguranță te va încălzi și îți va păstra corpul într-un confort complet. Panourile din Headetele poalelor și ale picioarelor sunt confecționate din lână merino 100% mai fină pentru un plus de confort! Curea elastică se adaptează perfect, nu se taie și nu provoacă urme de presiune neplăcute pe piele.
Expediție Apalucha, adrenalină de iarnă sau birou rece. Bucurați-vă de fiecare moment al zilei și îmbrăcați-vă pantalonii 3/4 termoizolați Tinden Spacer. Fie ca strat de fund sub pantaloni de schi sau ca strat superior. Pantalonii 3/4 sunt tovarășul perfect pentru fiecare după-amiază sau seară petrecută într-o căsuță de munte în compania prietenilor și a familiei. Izolarea termică pentru bărbați funcțională 3/4 pantaloni Tinden Spacer poate fi folosită practic de dimineață până seara.
Fibra mai groasă și greutatea mai More a materialului de amestec din lână Merino fac din pantalonii Tinden Spacer 3/4 ideali pentru o gamă largă de aplicații în condiții de frig.
Indiferent dacă ziua ta este Hallmarktă de sport, muncă maximă, călătorii în peisaje necunoShielde sau odihnă completă și imersivă. Pantaloni bărbați funcționali 3/4 Tinden Spacer îți înfășoară corpul cu o potrivire perfectă și se încălzește.
Distantorul Devold® Tinden realizat din 75% lână Merino de înaltă calitate și 24% poliester este confortabil, respirabil, moale și plăcut la atingere. Rezistent natural la mirosuri. Caracteristică deosebită mai ales în timpul utilizării de mai multe zile și al performanței sportive, fără posibilitatea de spălare sau schimbare. Lâna Merino garantează proprietățile de izolare termică, stabilitatea formei fibrelor sintetice și rezistența la deteriorarea cauzată de uzura normală.
Sănătatea și siguranța sunt garantate de certificarea OEKO-TEX®. Marca Devold îndeplinește criteriile stricte ale sistemului internațional de Testare și certificare a produselor textile.

  • O potrivire perfectă recunoaște parametrii corpului masculin
  • materialul flexibil permite libertatea de mișcare
  • Panourile în Headătul piciorului și picioarelor - mai moi, mai flexibile, mai confortabile
  • cusături plate - eliminați hăituirea
  • masina de spalat si masina de uscat
  • Material: 75% lână merino, 24% poliester, 1% elastan
  • Greutate : 320 g / m2
  • Fibră : 18,7 microni

Disponibilitate: În termen de 3 zile

Dimensiunea pe care o căutați nu este în stoc? Vă vom ține la curent.