gamisport.ro » Căciuli și fulare » Eşarfe, fularele » tricotat merinos cravată Kama S21 115

tricotat merinos cravată Kama S21 115

Împletit cravat tricotat. .. Mai mult

DISPONIBILITATE În termen de 3 zile

Preț incl. TVA115,50 lei
Preț original
142,59 lei
Adaugă la lista de dorințe
Produse favorite
Kama
Arată mai multe despre acest brand: Kama

Împletit cravat tricotat.

Decolteul monocromatic este confecționat din tricot împletit și căptușeală din lână moale. Toate materialele utilizate sunt strict controlate de calitate și siguranță și sunt fabricate în UE.

 • material Schoeller 50% lână Merino 50% acrilică
 • Bluesign®Certificat de cea mai înaltă ecologicitate și siguranță
 • în interiorul Tecnopile®Fleece
 • dimensiune 25x26cm
 • întreținere ușoară
 • făcut în Republica Cehă
 • inaltime 23 cm
 • făcut în Republica Cehă
 • inaltime 23 cm

Fire - 50/50 lână merino / acrilică
Combinația dintre fibre fine de lână Merino și acrilic premium excelează prin moale, nu zgârie, paStyleează și este în mod natural antibacterian și inodor. Procesat fără clor. Bluesign®APPROVED - Certificat de cea mai înaltă ecologicitate și siguranță.

Fleece - Tecnopile
Fleece de înaltă calitate, fabricată din fibre de poliester selectate, care garantează rezistența la pilling, izolație termică ridicată, respirabilitate optimă, elasticitate, ușurință, iritabilitate, moale, la atingere și întreținere ușoară.

REGULI DE BAZĂ PENTRU TRATAMENTUL PRODUSELOR DE Lână MERINO

Mașina este lavabilă la mașină. Folosiți numai un program de lână care respectă o spălare mai blândă (temperatură adecvată și viteză de rotire redusă).

Produsul poate fi spălat manual într-o baie călduță până la 30 ° C. Apoi strângeți Slight și uscați orizontal, de preferință pe un prosop. Când clătiți, coborâți treptat temperatura băii pentru a evita precipitațiile sau deforMorea.

Folosiți detergenți de lână blând atât pentru spălarea mâinilor, cât și pentru mașini.

Nu uscați produsul pe încălzitor. Dacă încălzitorul depășește 30 ° C (și acest lucru este normal), apa din tricotaje se va încălzi, de asemenea, peste 30 ° C, iar produsul se va micsora în același mod ca în cazul unei spălări necorespunzătoare - nu folosiți înmuiator de țesătură!

ATENȚIE!
Spălarea în apă caldă (MAI MULTE DE 30 ° C) ȘI RĂZIREA LUNGĂ ÎN PRODUSUL DIRECT DE MAȘINĂ, ÎNCĂLCARE ȘI CONCENTRAȚIE. ACEST PRODUS DEZVOLTAT NU poate fi recLamat.

  Disponibilitate: În termen de 3 zile

  De asemenea, recomandăm :