Hannah reducerile de sezon! > CUMPĂRAȚI

(Stoc epuizat) copilăresc tricotat merinos cravată SB12 114

(Stoc epuizat) copilăresc tricotat merinos cravată SB12 114

Tricou tricotat pentru copii. .. Mai mult

copilăresc tricotat merinos cravată SB12 114

Eșarfa fără sfârșit pentru două viraje în jurul gâtului este confecționată din fire de înaltă calitate, cu ajustare pentru uzura de zi cu zi. Designul monocromatic și modelul original de relief fac din colier un accesoriu versatil pentru orice zi mai rece.

 • material: Schoeeler 50% lână merino 50% acrilică
 • Bluesign®Certificat de cea mai înaltă ecologicitate și siguranță
 • Dimensiunea UNI
 • cinci variații de culoare,
 • întreținere ușoară,
 • făcut în Republica Cehă

Fire - 50/50 lână merino / acrilică
Combinația dintre fibre fine de lână Merino și acrilic premium excelează prin moale, nu zgârie, paStyleează și este în mod natural antibacterian și inodor. Procesat fără clor. Bluesign®APPROVED - Certificat de cea mai înaltă ecologicitate și siguranță.

REGULI DE BAZĂ PENTRU TRATAMENTUL PRODUSELOR DE Lână MERINO

Mașina este lavabilă la mașină. Folosiți numai un program de lână care respectă o spălare mai blândă (temperatură adecvată și viteză de rotire redusă).

Produsul poate fi spălat manual într-o baie călduță până la 30 ° C. Apoi strângeți Slight și uscați orizontal, de preferință pe un prosop. Când clătiți, coborâți treptat temperatura băii pentru a evita precipitațiile sau deforMorea.

Folosiți detergenți de lână blând atât pentru spălarea mâinilor, cât și pentru mașini.

Nu uscați produsul pe încălzitor. Dacă încălzitorul depășește 30 ° C (și acest lucru este normal), apa din tricotaje se va încălzi, de asemenea, peste 30 ° C, iar produsul se va micsora în același mod ca în cazul unei spălări necorespunzătoare - nu folosiți înmuiator de țesătură!

ATENȚIE!
Spălarea în apă caldă (MAI MULTE DE 30 ° C) ȘI RĂZIREA LUNGĂ ÎN PRODUSUL DIRECT DE MAȘINĂ, ÎNCĂLCARE ȘI CONCENTRAȚIE. ACEST PRODUS DEZVOLTAT NU poate fi recLamat.

  Parametri

  Brand-uri: Kama
  culori kama: 114-růžová, 103-oranžová, 105-zelená, 110-černá, 101-bílá, 115-tyrkysová, 104-červená, 108-tmavě albastru, 100-bílá

  Newsletter

  Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.