Hannah reducerile de sezon! > CUMPĂRAȚI

(Stoc epuizat) copii tricotat merinos capace Kama B81 107

(Stoc epuizat) copii tricotat merinos capace Kama B81 107

Pălăria tricotată pentru copii, cu model colorat și pompon. .. Mai mult

copii tricotat merinos capace Kama B81 107

  O pălărie pentru copii cu un model aztec este decorată cu un pom More. Mărimea și modelul sunt potrivite pentru copiii mai mari. În interior este o căptușeală din lână moale, care se încălzește și este respirabil optim.

  • material Schoeller 50% lână Merino 50% acrilică
  • în interiorul benzii de protecție Tecnopile®Fleece
  • Bluesign®Certificat de cea mai înaltă ecologicitate și siguranță
  • Dimensiunea UNI
  • întreținere ușoară
  • făcut în Republica Cehă
  • inaltime 20 cm
  • Dimensiune: copii UNI 48–56 cm

   Fleece - Tecnopile
   Fleece de înaltă calitate, fabricată din fibre de poliester selectate, care garantează rezistența la pilling, izolație termică ridicată, respirabilitate optimă, elasticitate, ușurință, non-iritabilitate, super moliciune la atingere și întreținere ușoară.
   Fire - 50/50 lână merino / acrilică
   Combinația dintre fibre fine de lână Merino și acrilic premium excelează prin moale, nu zgârie, paStyleează și este în mod natural antibacterian și inodor. Procesat fără clor. Bluesign®APPROVED - Certificat de cea mai înaltă ecologicitate și siguranță.

   REGULI DE BAZĂ PENTRU TRATAMENTUL PRODUSELOR DE Lână MERINO

   Mașina este lavabilă la mașină. Folosiți numai un program de lână care respectă o spălare mai blândă (temperatură adecvată și viteză de rotire redusă).
   Produsul poate fi spălat manual într-o baie călduță până la 30 ° C. Apoi strângeți Slight și uscați orizontal, de preferință pe un prosop. Când clătiți, coborâți treptat temperatura băii pentru a evita precipitațiile sau deforMorea.
   Folosiți detergenți de lână blând atât pentru spălarea mâinilor, cât și pentru mașini.
   Nu uscați produsul pe încălzitor. Dacă încălzitorul depășește 30 ° C (și acest lucru este normal), apa din tricotaje se va încălzi, de asemenea, peste 30 ° C, iar produsul se va micsora în același mod ca în cazul unei spălări necorespunzătoare - nu folosiți înmuiator de țesătură!
   ATENȚIE!
   Spălarea în apă caldă (MAI MULTE DE 30 ° C) ȘI RĂZIREA LUNGĂ ÎN PRODUSUL DIRECT DE MAȘINĂ, ÎNCĂLCARE ȘI CONCENTRAȚIE. ACEST PRODUS DEZVOLTAT NU poate fi recLamat.

   Newsletter

   Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.