(Stoc epuizat) tricotat merinos capace Kama A137 101

(Stoc epuizat) tricotat merinos capace Kama A137 101

Palarie Merino tricotata cu model traditional din colectia retro. .. Mai mult

tricotat merinos capace Kama A137 101

    Acest Headac este alegerea ideală pentru persoanele active. Indiferent dacă este vorba de schi de fond, de rachetă sau de alpinism în schiul alpin, transpirația se îndepărtează de frunte datorită unei benzi din material fin Polycolon pe interior.

    • material Schoeller 50% lână Merino 50% acrilică
    • Bluesign® Certificat de cel mai înalt standard ecologic și siguranță
    • Bandă interioară Polycolon® pentru gestionarea ideală a umidității și confortul maxim
    • Dimensiune UNI ( 54–62 cm )
    • întreținere ușoară
    • făcut în Republica Cehă
    • inaltime 22 cm
    Fire - 50/50 lână merino / acrilică
    Combinația dintre fibre fine de lână Merino și acrilic premium excelează prin moale, nu zgârie, paStyleează și este în mod natural antibacterian și inodor. Procesat fără clor. Bluesign®APPROVED - Certificat de cea mai înaltă ecologicitate și siguranță
    Polycolon
    Polycolone® este o fibră hidrofobă care nu absoarbe umiditatea și o îndepărtează de piele. Are proprietăți termice foarte bune și respinge murdăria. Este potrivit pentru sportivi activi, dar și pentru uzură casual datorită iritabilității sale.

    REGULI DE BAZĂ PENTRU TRATAMENTUL PRODUSELOR DE Lână MERINO
    Mașina este lavabilă la mașină. Folosiți numai un program de lână care respectă o spălare mai blândă (temperatură adecvată și viteză de rotire redusă).
    Produsul poate fi spălat manual într-o baie călduță până la 30 ° C. Apoi strângeți Slight și uscați orizontal, de preferință pe un prosop. Când clătiți, coborâți treptat temperatura băii pentru a evita precipitațiile sau deforMorea.

    Folosește-l detergenți delicate pentru lână atât pentru spălarea mâinilor, cât și pentru mașini.

    Nu uscați produsul pe încălzitor. Dacă temperatura de încălzire depășește 30 ° C (și acest lucru este destul de normal), apa conținută în țesătură tricotată se va încălzi, de asemenea, peste 30 ° C, iar produsul se va micsora în același mod ca într-o spălare necorespunzătoare - nu folosiți moale de rufe!

    ATENȚIE!
    SPĂLARE ÎN APĂ DE ÎNCĂLZIRE (MAI MULTE DE 30 ° C) ȘI RĂZIREA LUNGĂ ÎN MAȘINA DE SPĂRAT ELIMINAREA PRODUSELOR, ÎNCĂLCARE ȘI CONCENTRAȚIE. ACEST PRODUS DEZVOLTAT NU poate fi recLamat.

    Newsletter

    Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.