(Stoc epuizat) pentru bărbați merinos pulover Kama 3054 101

(Stoc epuizat) pentru bărbați merinos pulover Kama 3054 101

Pulover retro tricotat pentru bărbați, cu căptușeală GORE-TEX INFINIUM ™ WINDSTOPPER®. .. Mai mult

pentru bărbați merinos pulover Kama 3054 101

Protecție meteorologică perfectă în combinație cu fire mixte confortabile Schoeller Țesătură tricotată de calitate, susținută de membrana GORE-TEX INFINIUM ™ WINDSTOPPER® rezistentă la vânt și respirabil, care nu lasă nici cel mai puternic vânt să intre. Rezistența la apă, praf și murdărie mică datorită tratamentului unic de protecție din țesături Teflon®. Fermoarul lung și două buzunare laterale închizabile fac din acest model o îmbrăcăminte confortabilă, care va servi din toamnă până în primăvară.
 • material Schoeller 50% lână Merino 50% acrilică
 • Protectorul din țesătură Teflon® protejează fibra împotriva apei, prafului și murdăriei
 • Bluesign®Certificat de cea mai înaltă ecologicitate și siguranță
 • Membrana GORE-TEX INFINIUM ™ WINDSTOPPER® rezistentă la vânt, respirabilă
 • fermoar lung
 • două buzunare laterale
 • Fermoare YKK®
 • croi unisex
 • dimensiune S-XXL
 • întreținere ușoară
 • făcut în Republica Cehă
Fire - 50/50 lână merino / acrilică
Combinația dintre fibre fine de lână Merino și acrilic premium excelează prin moale, nu zgârie, paStyleează și este în mod natural antibacterian și inodor. Procesat fără clor. Bluesign®APPROVED - Certificat de cea mai înaltă ecologicitate și siguranță
GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER®
Membrana complet rezistentă la vânt, dar extrem de respirabilă. Această combinație de protecție și respirabilitate minimizează efectul de răcire al vântului, reducând riscul de hipotermie și supraîncălzire atunci când sunteți activ

REGULI DE BAZĂ PENTRU TRATAMENTUL PRODUSELOR DE Lână MERINO
Mașina este lavabilă la mașină. Folosiți numai un program de lână care respectă o spălare mai blândă (temperatură adecvată și viteză de rotire redusă).
Produsul poate fi spălat manual într-o baie călduță până la 30 ° C. Apoi strângeți Slight și uscați orizontal, de preferință pe un prosop. Când clătiți, coborâți treptat temperatura băii pentru a evita precipitațiile sau deforMorea.

Folosește-l detergenți delicate pentru lână atât pentru spălarea mâinilor, cât și pentru mașini.

Nu uscați produsul pe încălzitor. Dacă încălzitorul depășește 30 ° C (și acest lucru este normal), apa din tricotaje se va încălzi, de asemenea, peste 30 ° C, iar produsul se va micsora în același mod ca și în cazul unei spălări necorespunzătoare - nu folosiți înmuiator de țesătură!

ATENȚIE!
Spălarea în apă caldă (MAI MULTE DE 30 ° C) ȘI RĂZIREA LUNGĂ ÎN PRODUSUL DIRECT DE MAȘINĂ, ÎNCĂLCARE ȘI CONCENTRAȚIE. ACEST PRODUS DEZVOLTAT NU poate fi recLamat.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.