Reducere de iarnă = reduceri de până la -70% > CUMPĂRAȚI

(Stoc epuizat) electric scuter Spokey TORCH black / turcoaz

(Stoc epuizat) electric scuter Spokey TORCH black / turcoaz

Scuterul electric Spokey TORCH este o alegere excelentă .. Mai mult

electric scuter Spokey TORCH black / turcoaz

Clasic modern

Scuter electric Spokey TORCH este o alegere excelentă pentru oricine apreciază combinația dintre clasic și modern. Designul minimalist asigură o utilizare ușoară și confortabilă. Combinația clasică de culori face TORCH ideal pentru cei mai pretențioși utilizatori. Avantajul modelului Torch îl reprezintă roțile tubeless mari cu diametrul de 8,5 které, care va garanta confortul maxim în timpul conducerii.

Scuterul electric a fost un More succes în ultimele luni. Ușurătatea de a călători prin oraș, evitând traficul de dimineață sau pur și simplu să vă bucurați copiii de conducere - acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care este mai bine să investiți într-o alternativă mult mai ieftină la un vehicul.

Securitate în Style

Securitatea este prioritatea noastră. De aceea, Scooterul electric Spokey a fost echipat cu disc electronic și frână pentru picioare pentru a asigura o frânare sigură și eficientă în orice situație. Utilizarea roților fără tub are o serie de avantaje. Cel mai important dintre acestea este o rezistență mai More la perforare, o mai bună aderență la drum și o rezistență mai mică la rulare. Vizibilitatea pe drum este, de asemenea, esențială, iar Torța are atât iluminare față, cât și spate, care funcționează excelent pe parcursul zilei.

parametri:
viteza maximă: 25 km / h
Interval maxim: 25 km *
Powera motorului: 250 W
Ecran LCD
Mod: Eco și rapid
dimensiunea roții: 8,5 "/ 21,5 cm
tip roată: tubeless
Capacitate baterie: 7.8 Ah Litiu-Ion **
timp de încărcare: 3-4 ore
compoziție rapidă și ușoară a Shielderelor
dimensiuni: 105,4 x 43 x 115 cm
dimensiunea Shielderului pliat: 105,4 x 43,6 x 48 cm
cadru: aluminiu
greutate: 12,5 kg
: electronic (cu disc) + frână la picior
iluminare: față și spate
stand
greutatea maximă a utilizatorului: 100 kg
garanția Shielderului și componentele sale: 2 ani
Garanție baterie: 6 luni

* Intervalul maxim preconizat depinde fundamental de o varietate de condiții, cum ar fi: greutatea utilizatorului, diversitatea terenului, vânt, nivelul de suport selectat, presiunea și modelul pneului, temperatura ambiantă, etc. Toate intervalele sunt pentru condiții optime.

** Pentru a prelungi durata de viață a bateriei, nu-i permiteți descărcarea completă. Dacă nu ați folosit Shielderul mai mult de 3 luni, acesta trebuie încărcat complet și așezat într-un loc uscat și răcoros pentru a preveni posibile avarii care nu sunt acoperite de garanție.

Atenție:
Atunci când utilizează un Shielder electric, consumatorul este pe deplin responsabil pentru respectarea regulilor de circulație rutieră (Legea nr. 361/2000 Coll. (Privind traficul rutier)) și pentru respectarea reglementărilor legale privind funcționarea produsului pe drum (Legea nr. 56/2001 Coll. condițiile circulației vehiculelor pe drumuri)). Respectați cu strictețe instrucțiunile de siguranță, în special în țările în care nu există legi și reglementări valabile cu privire la Shieldere electrice.

Parametri

Brand-uri: Spokey
Intrastat: Koloběžky - 1,50 - 95039099

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.