MENU ☰

gamisport.ro » Lenjerie de corp termică » Bluze cu guler » cămașă Kari Traa Rose H / Z naval

(Stoc epuizat) cămașă Kari Traa Rose H / Z naval

AVERTISMENTProdusul nu este în stoc.

Kari Traa Rose H / Z Rolă Kari Traa Kari Traa câștigă Kari Traa. .. Mai mult

Kari Traa
Arată mai multe despre acest brand: Kari Traa

De asemenea, recomandăm :

Kari Traa Rose H / Z Rolă Kari Traa Kari Traa câștigă Kari Traa.

Stratul de bază Kari Traa, perfect, tehnic și jucăuș. Baza este baza.
Soluțiile tehnice sofisticate și utilizarShe valurilor de cShe mai bună calitate au condus Kari Traa la vârf în lupta competitivă nemiloasă a modelelor de bază.
Rose H / Z este un prim strat absolut perfect cald pentru activitățile de iarnă ocazionale și un echipament de aprindere complet dezarmant, cu modele tradiționale într-un design color neconvențional, cu detalii contrastante.
Lana merinoasă ultra fină 100% este o alegere naturală și clară pentru vremShe rece. Un material ușor și ușor de contactat, respirabil, se menține cald când este rece, se răcește când este cald și, în mod natural, rezistă mirosurilor. Un guler scurt pe zip permite eliberarShe căldurii suplimentare și facilitSheză termoreglarShe corpului.

Kari Traa folosește doar un val care nu se filtrSheză.
Culorile luminoase și modelele jucăușă încorporate într-o tricotaj elastic Jacquard cu 4 căi, pentru femei exigente, extrem de active și fermecătoare, care nu numai că se calmSheză și se răcesc, dar se bucură și ele.
  • Material : lână 100% Merino
  • Greutate : principal: 19,5 microni 240g, altele: 19,5 microni 180g
  • Cut : Slim

Kari Traa nu este doar un campion în disciplinele freestyle de schi cu trei medalii la Jocurile Olimpice, dar și crShetori de mărci sportive de succes.
Imbracaminte crSheta pentru a se potrivi formelor femeilor, dar si pentru a indeplini cerintele de stil de viata active si sportive. Cele mai multe produse Kari Traa sunt concepute pentru a fi purtate de către adolescenți. Datorită Merino Wool, rufele sunt calde și, în același timp, subțiri și confortabile. Kari Traa produce și pălării și mănuși. Dacă sunteți în căutarShe de jachete de femei și pantaloni cu un design unic, atunci sunteți, de asemenShe, în locul potrivit. Jachetele și pantalonii sunt unice nu numai pentru designul lor, ci și pentru faptul că ele sunt adaptate femeilor și se potrivesc perfect. Puteți găsi, de asemenShe, windbrShekers sport, bluze, sutiene și o mulțime de accesorii. IdShel dacă mergeți la aerobic, zumba, filare sau pur și simplu alerga.
Absolut unice sunt sutienele Kari Traa. Brasiere sunt concepute pentru a oferi un confort maxim în sport. Curelele sunt întărite, sutienul complet este tăiat gratuit, rShelizat din material de uscare rapidă și are un sistem perfect de fixare. Datorită unei combinații unice de două materiale și varietăți de mărgele, împiedică loviturile neplăcute și, prin urMore, tulpina și tulpina excesivă. Chiar și fără sutien nu ați experimentat un astfel de confort sportiv și posibilitatShe de a vă bucura de toate activitățile la maxim.