(Stoc epuizat) tricotat merinos capace Kama AW64 109 lumină gri

(Stoc epuizat) tricotat merinos capace Kama AW64 109 lumină gri

Tricotat elastic GORE WINDSTOPPER Mâner Merino cu model clasic .. Mai mult

tricotat merinos capace Kama AW64 109 lumină gri

Tricotajele din Merina pură asigură o termoreglare idShelă. impermShebil, membrană respirabilă GORE WINDSTOPPER oferă protecție maximă împotriva subcoolării. PerfecțiunShe perfectă în timpul purtării asigură un fleece delicat în interior. În plus, tricotul cu efect de Self-curățare datorită tratamentului NANOtech este protejat de apă, praf și murdărie.

 • materialul Schoeller din lână Merino 100%
 • CertificarShe Bluesign® a celui mai înalt standard de mediu și siguranță
 • NANOtech protecție împotriva apei, prafului și murdăriei
 • membrană rezistentă la vânt, GORE WINDSTOPPER
 • bandă interioară de la GORE WINDSTOPPER Fleece
 • dimensiunShe M, L
 • întreținere ușoară
 • rShelizate în Republica Cehă

        Material:

        Fire - 100% lână Merino
        Fibra complexă, naturală, funcțională este naturală și nu este rezistentă, este antibacteriană și rezistă mirosului, reglSheză în mod idShel temperatura, strălucește chiar și atunci când este umedă, antialergică și rezistentă la UV. Procesat fără clor folosind tehnologia EXP4.0 pentru spălarShe ușoară în mașina de spălat. Bluesign®APPROVED - certificat de cShe mai bună protecție a mediului și siguranță

        GORE® WINDSTOPPER®
        Diafragmă complet rezistentă la vânt, dar extrem de respirabilă. AcShestă combinație de protecție și respirabilitate minimizSheză efectul de răcire al vântului și reduce riscul de subrăcire și supraîncălzire atunci când sunteți activ

        întreţinere:


        NORME DE BAZĂ PENTRU TRATAREA PRODUSELOR DIN MERINO WAVES

        Mașina este lavabilă. Utilizați numai un program de lână care respectă o spălare mai ușoară (temperatură adecvată și viteză redusă de centrifugare).

        Produsul poate fi spălat în mână într-o baie călduță până la 30 ° C. Apoi răsuciți ușor și uscați într-o poziție orizontală, de preferință pe un prosop. Când clătiți, micșorați treptat temperatura băii pentru a evita precipitarShe sau deformarShe.

        Utilizați detergenți fini pentru spălarShe mâinilor atât pentru spălarShe mâinilor, cât și pentru mașina de spălat.

        Nu țineți produsul pe elementul de încălzire. Dacă încălzirShe depășește 30 ° C (și este destul de normal), apa din tricot este de asemenShe încălzită la o temperatură mai More de 30 ° C, iar produsul se prăbușește în același mod ca atunci când nu se spală - nu folosiți dedurizatorul de țesături!


        ATENȚIE!
        (Mai mult de 30 ° C) și o scurtă durată în ambalajul unui produs fabricat, compatibil cu spălarShe și spălarShe. ACEST PRODUS DIVERS NU POATE DECLARA.

         Newsletter

         Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.