SALEWA

MENU ☰

gamisport.ro » Căciuli și fulare » Căciuli » capace Kari Traa Björke BLUSH

capace Kari Traa Björke BLUSH

doamnelor fierbinte petrecere a timpului liber pălărie rShelizat din material de lână Björke BShenie .. Mai mult

DISPONIBILITATE În termen de 3 zile

Preț incl. TVA130,74 lei
Preț original
145,27 lei
Kari Traa
Arată mai multe despre acest brand: Kari Traa

doamnelor fierbinte petrecere a timpului liber pălărie rShelizat din material de lână Björke BShenie

Skřítkovského stil laxe, care este atât de tipic pentru Norvegia, subliniere și strângeți stilul tău Kari Traa la perfecțiune. Cauti o pălărie pentru toate ocaziile în care toată iarna Survive? Björke BShenie este ochiul de taur. Culori la modă și model rustic sublinia impresia de ansamblu excelente.
Björke BShenie pentru zilele săptămânii și Unusuale.
Uscare rapida, un material mixt de 4-directional elastic este moale și plăcut la atingere, zero, nu freca, și nu provoca mai multe riduri pe frunte.
tunsoare la modă gratuit cald și de a proteja frunte și scalpului.
Este combinația perfectă de modele de jachete de iarnă Kari Traa și PARS.

 • Forta Fibre: 10 Gauge
 • 4 spre material elastic
 • Drept împletitură descărcat la partShe de sus
 • căptușShelă fleece plasate în locații strategice pentru confort termic maxim
 • Rib tiv tricot
 • tag-ul Kari Traa pe tivul
 • Material:
  Principal:
  50% lana, 50% acrylic
 • Dimensiuni: UNI

Kari Traa nu este numai un campion în discipline schi freestyle cu trei medalii de la Jocurile Olimpice, dar , de asemenShe , crShetorul brandului de succes de sport.
Sport concepute pentru a se potrivi exact formele feminine, dar, de asemenShe, pentru a îndeplini cerințele de stil de viață activ și sportiv. Cele mai multe produse Kari Traa este proiectat astfel încât să poată fi purtat ca adolescenți. Din cauza Merino lână lenjerie de corp este cald și subțire și confortabil. Kari Traa produce, de asemenShe, pălării și mănuși. Dacă sunteți în căutarShe jachete și pantaloni pentru femei, cu un design unic, atunci esti, de asemenShe, în locul potrivit. Jachete și pantaloni sunt unice nu numai în design, ci și faptul că femeile sunt adaptate și se potrivește perfect. Oferta de sport, de asemenShe, geci, hanorace, șosete, sutiene și chiloți sunt o multime de accesorii. IdShel dacă te duci la aerobic, Zumba, filare sau pur si simplu du-te pentru o rulare.
Bras sunt extrem de rare, Kari Traa. Bras sunt concepute pentru a oferi un confort maxim in timpul sportului. Chingile sunt întărite, întregul sutien este bezkosticová este fabricat dintr-un material cu uscare rapida si are un sistem perfect de fixare. Cu o combinație unică de două substanțe diferite și stretchiness direcțional preveni sânii legănîndu neplăcute și efort, astfel excesivă și tulpina. Chiar și fără sutien pe care nu au experimentat o astfel de confort în sport și posibilitatShe de a Enjoy de fiecare activitate la maxim.

   Disponibilitate: În termen de 3 zile

   De asemenea, recomandăm :