Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) schi manusi Leki miez Cu 635-80553

(Stoc epuizat) schi manusi Leki miez Cu 635-80553

Mănuși de schi mari .. Mai mult

schi manusi Leki miez Cu 635-80553

Zona de palmier este confecționată din piele și întărită cu o suprafață de silicon care crește precizia aderenței, prevenind uzura. Circuitul Trigger S face de asemenea această mănușă pe deplin compatibilă cu toate modelele Stick Leki echipate cu acest sistem. Membrana Gore-Tex® asigură o rezistență maximă la apă, menținând în același timp o respirabilitate ridicată. HyperLoft ™ - izolare caldă și moale.
Teflon® -
Materialul este tratat cu o protecție specială împotriva murdăriei și a apei.
Trigger S este una dintre cele mai senzaționale inovații în cluburile de schi și mănuși. Aceasta este prima legătură de siguranță integrată în baghetă. Sistemul cu arc de ridicare ridicat din mâner are un nivel de comutare constant de 100% la tensiune. Legătura dintre mâner și mănușă este redusă la o buclă mică de material foarte durabil care sa dovedit a fi în fabricarea parașutelor. Datorită dimensiunilor mici, nu numai că nu obstrucționează, ci previne pierderea polilor chiar și cu un concept de agresivitate mai agresiv.
Trigger S nu dă loc la îndoială! Oferă un confort sporit la condus, o siguranță de neegalat și o plăcere excelentă de a conduce. Acestea sunt produse brevetate, subliniate de un design Attractive și fără timp. Pur și simplu faceți clic pe și în sus pe pârtie!

  • Culoare: accesoriu reflectorizant Black / argintiu
  • Dimensiuni: 6,5 - 11
  • Material: piele naturala, 100% poliester

Întregul sistem poate fi îmbunătățit atunci când cumperi Hot Shot S.

Parametri

Brand-uri: Leki
Intrastat: mănuși ostatní - 0,30 - 62160000

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.